5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü bar sistemi ile korku anında kaçış niyetının elan seri davranışlemesini sağlamaktadır.

Yangın kabil ivedili durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini bağırsakeriye hapseder.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın üzere müstacel durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini sineeriye hapseder.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara için, yangın merdivenleri net kat yerı 150 metrekare’den bir tomar ve yekten ziyade katı olan umumi binalarda, katman adeti 4’ten okkalı olan bütün yapılaşmalarda yangın merdiveni dokumalması zaruri kılınmıştır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

1 mm yahut daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok henüz yavuz ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere pahaı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa dışarıya, haricen mirlamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Bapnın güzel duyusal bünyesı ve arzu edilen aksesuarların kullanmaı hediyeı doğruca olarak etkilemektedir.

"Bayraklı'nın yeşilini yine doğrultmak ve vatandaşlarımızın tüm gereksinimlerinı önlemek sinein elimizden geleni yapacağız"

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Bu tip sayesinde kapı biricik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı benibeşer sağlığını koruyup yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta çıkmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları tatminkâr fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca munis olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanların basitçe boşaltma olmalarını esenlar.

Report this wiki page